Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Har du glemt dit kodeord?

Du er her:
Legestue

Der er legestue i Hannerup Kirkes Sognegård hver torsdag kl. 10 -12, hvor vi synger sammen, og børnene har mulighed for at lege med hinanden.
Man medbringer selv madpakke. Kirken sørger for kaffe, te og saftevand. Det koster kun 5 kr pr. gang at være med.

Hvad laver man i legestuen?

Formiddagen begynder med, at vi hilser på Dukke Hanne - som er Hannerup Kirkes "husdukke", og så synger vi et udvalg af nye og gamle børnesange - gerne med fakter.

Derefter er der fri leg for børnene og tid for forældrene til at tale sammen og hygge sig.
Ved ellevetiden spiser vi medbragte madpakker og drikker saftevand, kaffe og te.
Legestuen afsluttes med en tur i "faldskærms-karussellen" og Dukke Hanne siger farvel.

Specielle begivenheder i legestuen

Af og til laver vi nogle specielle arrangementer i legestuen. Det kan fx. være fastelavn, hvor alle børnene kommer udklædt og vi slår katten af tønden.

Det plejer at være meget festligt.

Nogle gange aftaler forældrene også at tage på udflugt sammen - det kunne for eksempel være at tage i Madsbyparken.

Alle er velkomne

Alle er velkomne i Hannerup Kirkes legestue - og vi håber, at både mødre, fædre og børn må finde sig godt tilrette og få en god tid i legestuen.

Spørgsmål vedrørende legestuen kan rettes til sognemedhjælper Mettelene Kristensen på telefonnummer: 7593 2506 eller mobil 30 50 17 71

BegivenhedDato

Legestue

Legestuen holder åbent hus hver torsdag fra kl. 10-12  på Prangervej 114 - …