Du er her:

Koncerter i Hannerup Kirke.

Syng dig glad

SYNG DIG GLAD!

FÅ HUMØRET OP OG PULSEN NED – MED FÆLLESSANG!

Kom ganske uforpligtende og syng sammen med andre i Hannerup Kirkes Sognegård! Det er den bedste humør-medicin!

Har du en sang, som du har lyst til at dele med os andre, så tag den gerne med. Husk noder

26. februar 2020  -  kl. 18.30- 19.30

Fangekoret

Fangekoret  - under ledelse af Louise Adrian. BEMÆRK KL: 19!

I de første 10 år af Fangekorets virke i Vridsløselille Statsfængsel var der ingen, der kendte noget til de syngende forbrydere. De var gemt af vejen, men da de udgav en cd i 2004 fik offentligheden øje på dem. Der begyndte en efterspørgsel efter koret udenfor murene, og med tiden fik Direktoratet for Kriminalforsorgen lavet nogle særlige udgangsregler, som i dag muliggør en koncertvirksomhed. I de sidste 12 år har Fangekoret sunget for fulde huse rundt i hele Danmark, og der er lange ventelister på deres optræden.
Koret består af både nuværende indsatte og ex-indsatte, og optræder med sange, som korsangerne selv har skrevet samt information om korets virke og livet bag murene. Teksterne er vedkommende og handler om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, anger og håb. Næsten al musikken er komponeret af korleder Louise Adrian.

Det er en stærk og bevægende oplevelse at høre Fangekoret synge – kom og oplev det!

Entré: 75 kr. / gratis adgang for børn og unge under 18 år

Lørdag d. 21. marts kl. 19
Der er billetsalg fra kirkens kontor i åbningstiden.
Evt. resterende billetter sælges ved indgangen fra kl. 18.30 før koncerten

Påskekor

PÅSKEKOR

Har du lyst til at synge med i Påskekoret og medvirke til højmessen Påskedag (d. 12. april kl. 10) i Hannerup Kirke?

Så kom til korprøve sammen med kirkens Voksenkor
onsdagene d. 11. marts, 18. marts og 1. april kl. 16.45-18.

Det er gratis at deltage.

Tilmelding til organist Tanja Christiansen på org@hannerup-kirke.dk eller 30 50 15 29

Pinsekor 2020.

Lad os fylde Kastellet i Fredericia med korsang fra sangglade og interesserede unge som ældre fra Fredericia Provstis forskellige sogne til vores fælles, festlige 2. pinsedagsgudstjeneste:

Den 1. juni kl. 10.30. Vi mødes kl. 9.30 til opvarmning.

Vi øver tirsdag den 26. maj kl. 16 -18 i Sct. Michaelis Kirke.

Vi skal bl.a. synge ”Og Gud sang” Tekst: Niels Johansen Musik: Philip Faber.

Sangen blev skrevet i 2018 ved Folkekirkens Ungdomskors 50 års jubilæum.

Uddrag af Biskop Marianne Christiansens tale ved prisoverrækkelse af vindersangen:

Hvis nogen skal synge sammen og blive til et vi, der synger, så kræver det, at vi kender nogle sange, at der er nogen, der skriver sange, at der er steder at synge, og mennesker, der vil det, og at vi ikke er bange for at bruge vores stemme sammen med andre. At synge sammen er måske ikke så selvfølgeligt, som det var engang, eller også er det det bare på nye måder og nye steder – og netop derfor er der grund til at synge om det og dele poesi.

Vi glæder os til at synge sammen med Jer.

Vel mødt den 26. maj til øvning!

Med venlige hilsner

Svitlana Leonchuk (Egeskov Kirke) og Dorthe Gade (Taulov Kirke)

Evt. spørgsmål rettes til dorthe.gade@taulovkirke.dk