Du er her:

Koncerter

Concordia

Concordia – under ledelse af dir. Matilde Mosekjær

Nu kan vi glæde os til et genhør med koret Concordia fra Aarhus, der i november 2017 sang et brag af en koncert her i Hannerup Kirke! Concordia arbejder seriøst med svære korsatser og korets klang og har et bredt repertoire, der byder på både klassisk og rytmisk musik.

Søndag d. 17. november kl. 14

Entré: gratis adgang for børn t.o.m. 15 år / voksne: 50 kr.

Julekor

KOM OG SYNG MED I JULEKORET!

Til årets julekoncert (søndag d. 8. december kl. 14) samler vi igen i år et JULEKOR, som sammen med kirkens øvrige kor skal medvirke med korsang.

Vi søger derfor alle, der holder af at synge og har lyst til at deltage i denne koncert. Der kræves ingen specielle forkundskaber, og alle er velkomne – unge som ældre.

Korprøverne foregår i kirkens lokaler kl. 18-19.15 på flg. onsdage: 6. nov., 13. nov., 20. nov., 27. nov. og tirsdag d. 3. december kl. 16.30-18 samt fælles korprøve før selve koncerten d. 8. december  kl. 12.

Hvis du har lyst og sangglæde, så kom og syng med!

Tilmelding til organist Tanja Christiansen senest d. 31. oktober på tlf. 30 50 15 29 eller org@hannerup-kirke.dk

Syng dig glad

SYNG DIG GLAD!

FÅ HUMØRET OP OG PULSEN NED – MED FÆLLESSANG!

Kom ganske uforpligtende og syng sammen med andre i Hannerup Kirkes Sognegård! Det er den bedste humør-medicin!

Har du en sang, som du har lyst til at dele med os andre, så tag den gerne med. Husk noder

24. januar 2020 - kl. 10-11

26. februar 2020  -  kl. 18.30- 19.30