Du er her:

Koncerter i Hannerup Kirke.

Cello - koncert ved Mathilde Helding Facius

Søndag08nov2020 kl. 14:00.

Præ-debut koncert d. 8. november kl. 14.00

Cellisten Mathilde Helding Facius debuterer fra Syddansk Musikkonservatoriums solistklasse.

Program:

Stravinsky, Suite Italienne

Sollima, Hell I

Schumann, Cellokoncert 1. og 2. sats

Schostakovich, strygerkvartet nr 8

Medvirkende:

Berit Juul Rasmussen

Sofie Qvamme

Sonia Zajac

Dorthe Byrialsen

Mathilde er bosat i Fredericia og aktiv musiker i lokalmiljøet bl.a. som cellist på det tidligere Fredericia Teater siden 2016.

Hun er desuden at finde i mange forskellige professionelle sammenhænge, blandt andet opera, musicals, symfoniorkestre samt hyppigt brugt til indspilning af popmusik, og arbejder for at sikre den musikalske fremtid som underviser i cello og kammermusik.

Ud over sine studier ved Syddansk Musikkonservatorium, har Mathilde også studeret på Joseph Haydn Konservatorium i Eisenstadt, Østrig.

Søndag d. 8. november kl. 14.00

Gratis adgang.

Syng dig glad

Få humøret op og pulsen ned – med fællessang!

Kom ganske uforpligtende og syng sammen med andre i Hannerup Kirke. Det er den bedste humør-medicin!

Har du en sang, som du har lyst til at dele med os andre, så tag den gerne med. Husk blot noder.

Vi synger sammen:

Tirsdag d. 10. november kl. 10

Søndag d. 6. december kl. 14

"Syng dig Juleglad", som er fællessang med alle de elskede julesange og salmer.

i Hannerup Kirke, Prangervej 114, Fredericia.

BEATLES-koncert

Medvirkende:
Natasja Dini, percussion
Guitar in Modo Classico: Agata Mertl-Blausz og Andrzej Blausz
Ole Hansen, sang
Tanja Christiansen, orgel og klaver

I anledning af Fredericia Teaters planlagte verdenspremiere på musicalen ”She Loves You” med Beatles-musik, planlagde vi denne koncert. Desværre bliver musicalen som bekendt ikke opført – men da Beatles’ musik jo er skøn og elsket verden over, byder vi stadig indenfor til en varieret koncert med forskellige lokale musikere, der sammen og hver for sig vil spille og synge forskellige fortolkninger af nogle af The Beatles’ smukke og kendte sange.

SØNDAG D. 14. marts 2021 KL. 15

Entré: 50 kr. / gratis adgang for børn og unge under 18 år

JULEKOR ÆNDRINGER

Pga. corona-restriktioner med hensyn til sang er vi nødsaget til at aflyse efterårets Julekor i Hannerup Kirke.

Det er ikke muligt at holde koncert med så mange sangere, der skal stå med to meters afstand.

Derfor er der ikke Julekor i år - til gengæld håber vi på at indbyde til Påskekor til foråret 2021.

Søndag d. 6. december kl. 14 er der mulighed for at deltage i "Syng dig Juleglad", som er fællessang med alle de elskede julesange og salmer.

Yderligere info ved organist Tanja Christiansen på tlf. 30 50 15 29 / org@hannerup-kirke.dk

Fangekoret

Fangekoret  - under ledelse af Louise Adrian.

Koret består af både nuværende indsatte og ex-indsatte, og optræder med sange, som korsangerne selv har skrevet samt information om korets virke og livet bag murene. Teksterne er vedkommende og handler om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, anger og håb. Næsten al musikken er komponeret af korleder Louise Adrian.

Det er en stærk og bevægende oplevelse at høre Fangekoret synge – kom og oplev det!

24. september 2022 kl. 19 .

(noget at glæde sig til i fremtiden :-))