Du er her:

Koncerter

Syng dig glad

SYNG DIG GLAD!

FÅ HUMØRET OP OG PULSEN NED – MED FÆLLESSANG!

Kom ganske uforpligtende og syng sammen med andre i Hannerup Kirkes Sognegård! Det er den bedste humør-medicin!

Har du en sang, som du har lyst til at dele med os andre, så tag den gerne med. Husk noder

6. februar kl. 19-20

7. marts kl. 10-11

Sigurd & Salmebogen

I anledning af Den Danske Salmebogs 450 års fødselsdag i 2019, kommer Sigurd Barrett og Eskild Dohn og spiller og synger salmer. Samtidig fortæller de om de mest kendte salmedigtere, og under koncerten får vi besøg af både Luther, Kingo, Brorson, Ingemann og Grundtvig. Det bliver både lærerigt og sjovt!
Koncerten henvender sig til både børn og voksne.

Entré: Børn t.o.m. 15 år: 40 kr. / voksne: 120 kr.
Der vil være billetsalg fra kirkekontoret i kontorets åbningstider, fra d. 4. marts. Evt. resterende billetter sælges ved døren fra kl. 15.15.

Søndag d. 31. marts kl. 16

Bach & Billeder

Dorthe Zielke, trompet og Søren Johannsen, orgel

Langfredags-musikgudstjeneste med en af kirkens præster samt to musikere, der vil spille 10 satser fra J. S. Bach’s Matthæuspassion til malerier af Arne Haugen Sørensen. Det bliver en stemningsfuld oplevelse.

Fredag d. 19. april kl. 10 – Langfredag

Nevesta’s Voice

Nevesta’s Voice – fremmede folketoner i kirkerummet

Vokalgruppen inviterer på rejse gennem Europas forskellige musikkulturer, med fortolkninger af vuggeviser og religiøse folketoner. Koncerten er en hyldest til de toner, historier og folk, som vi står på skuldrene af - og taler til det universielle i mennesket – på tværs af tid og afstande.

Nevesta’s Voice:
Helene Tungelund, vokal og keltisk harpe
Elisabeth Klein, vokal
Johanne Lange, vokal
Luna Ersahin, vokal

Entré: gratis adgang for børn t.o.m. 15 år / voksne: 50 kr.

Torsdag d. 5. september 2019 kl. 19