Du er her:

Koncerter

Syng dig glad

SYNG DIG GLAD!

FÅ HUMØRET OP OG PULSEN NED – MED FÆLLESSANG!

Kom ganske uforpligtende og syng sammen med andre i Hannerup Kirkes Sognegård! Det er den bedste humør-medicin!

Har du en sang, som du har lyst til at dele med os andre, så tag den gerne med. Husk noder

13. august kl. 10-11

5. september kl. 17-18

10. oktober kl. 10-11

Nevesta’s Voice

Nevesta’s Voice – fremmede folketoner i kirkerummet

Vokalgruppen inviterer på rejse gennem Europas forskellige musikkulturer, med fortolkninger af vuggeviser og religiøse folketoner. Koncerten er en hyldest til de toner, historier og folk, som vi står på skuldrene af - og taler til det universielle i mennesket – på tværs af tid og afstande.

Nevesta’s Voice:
Helene Tungelund, vokal og keltisk harpe
Elisabeth Klein, vokal
Johanne Lange, vokal
Luna Ersahin, vokal

Entré: gratis adgang for børn t.o.m. 15 år / voksne: 50 kr.

Torsdag d. 5. september 2019 kl. 19.

Dini Percussion

Natasja Dini, Rasmus Clemens, Kasper Grøn, Sammi Bouabbas og Joakim Olsrud præsenterer et varieret program for percussion-instrumenter – lige fra trommesoloer til marimbasammenspil, bl.a. Beatles´ ”Blackbird”.

Tirsdag d. 24. september kl. 19

Concordia

Concordia – under ledelse af dir. Matilde Mosekjær

Nu kan vi glæde os til et genhør med koret Concordia fra Aarhus, der i november 2017 sang et brag af en koncert her i Hannerup Kirke! Concordia arbejder seriøst med svære korsatser og korets klang og har et bredt repertoire, der byder på både klassisk og rytmisk musik.

Søndag d. 17. november kl. 14