Du er her:

Koncerter

Dini Percussion

Natasja Dini, Rasmus Clemens, Kasper Grøn, Sammi Bouabbas og Joakim Olsrud præsenterer et varieret program for percussion-instrumenter – lige fra trommesoloer til marimbasammenspil, bl.a. Beatles´ ”Blackbird”.

Tirsdag d. 24. september kl. 19

Entré: gratis adgang for børn t.o.m. 15 år / voksne: 50 kr.

Syng dig glad

SYNG DIG GLAD!

FÅ HUMØRET OP OG PULSEN NED – MED FÆLLESSANG!

Kom ganske uforpligtende og syng sammen med andre i Hannerup Kirkes Sognegård! Det er den bedste humør-medicin!

Har du en sang, som du har lyst til at dele med os andre, så tag den gerne med. Husk noder

10. oktober kl. 10-11

Concordia

Concordia – under ledelse af dir. Matilde Mosekjær

Nu kan vi glæde os til et genhør med koret Concordia fra Aarhus, der i november 2017 sang et brag af en koncert her i Hannerup Kirke! Concordia arbejder seriøst med svære korsatser og korets klang og har et bredt repertoire, der byder på både klassisk og rytmisk musik.

Søndag d. 17. november kl. 14

Entré: gratis adgang for børn t.o.m. 15 år / voksne: 50 kr.