Du er her:

Koncerter

Julekoncert

Kom i julestemning, når kirkens egne kor, Børne- og Ungdomskoret, Voksenkoret og det til lejligheden sammensatte Julekor, synger julen ind. Der er også fællessalmer og læsninger ved sognepræst Søren Thorsen på programmet.

Efter koncerten er der mulighed for at nyde saft, glögg og æbleskiver á 30 kr. i Sognegården.

Gratis adgang.

8. december kl. 14 i Hannerup Kirke

Syng dig glad

SYNG DIG GLAD!

FÅ HUMØRET OP OG PULSEN NED – MED FÆLLESSANG!

Kom ganske uforpligtende og syng sammen med andre i Hannerup Kirkes Sognegård! Det er den bedste humør-medicin!

Har du en sang, som du har lyst til at dele med os andre, så tag den gerne med. Husk noder

24. januar 2020 - kl. 10-11

26. februar 2020  -  kl. 18.30- 19.30

Den danske salmeduo

Den Danske Salmeduo

Den Danske Salmeduo har siden 1996 givet over 400 koncerter i kirker og på spillesteder i Danmark og Tyskland, og har seks anmelderroste albums bag sig.  I november 2019 kommer deres nyeste udgivelse, en kombineret cd- og bogudgivelse, med titlen ”Du skønne land – Genforening og fællessang i nyt lys”, inspireret af hundredårsjubilæet i 2020 for Sønderjyllands genforening med Danmark.

Den Danske Salmeduo tager lytteren med på en rejse gennem århundreders kirkemusik og sangskat. Duoen laver stemningsfulde nyfortolkninger af danske salmer og sange, i et frugtbart møde mellem den nordiske folketones enkelhed, den amerikanske jazztraditions legende improvisationer og den klassiske musiktraditions nænsomhed.
Den røde tråd er de utrolig smukke og livskraftige salmer samt den levende og omfangsrige fællessangstradition. Mange af disse sange og salmer har været en del af almindelige danskeres hverdag i hundreder af år. Den Danske Salmeduo har lavet en række spændende nye bud på, hvordan disse sange og salmer kan spilles – med respekt for det musikalske udgangspunkt og fornemmelse for den tekstlige baggrund.

Christian Vuust er saxofonist, klarinettist og komponist. Docent ved Det Jyske Musikkonservatorium. Han modtog i 2017 Gaffelprisen (Danmarks ældste jazzpris). Medvirker på over 70 pladeudgivelser.

Hans Esbjerg er pianist og organist ved Christianskirken i Fredericia. Har i eget navn lavet cd’en Pop’n’Jazz og har sammen med bassisten Jens Jeffsen udgivet cd’en Nice Noise Sweet Silence. Uddannet ved konservatorierne i Esbjerg og Aarhus.

Gratis adgang. Torsdag d. 23. januar kl. 19.30

Fangekoret

Fangekoret  - under ledelse af Louise Adrian.

I de første 10 år af Fangekorets virke i Vridsløselille Statsfængsel var der ingen, der kendte noget til de syngende forbrydere. De var gemt af vejen, men da de udgav en cd i 2004 fik offentligheden øje på dem. Der begyndte en efterspørgsel efter koret udenfor murene, og med tiden fik Direktoratet for Kriminalforsorgen lavet nogle særlige udgangsregler, som i dag muliggør en koncertvirksomhed. I de sidste 12 år har Fangekoret sunget for fulde huse rundt i hele Danmark, og der er lange ventelister på deres optræden.
Koret består af både nuværende indsatte og ex-indsatte, og optræder med sange, som korsangerne selv har skrevet samt information om korets virke og livet bag murene. Teksterne er vedkommende og handler om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, anger og håb. Næsten al musikken er komponeret af korleder Louise Adrian.

Det er en stærk og bevægende oplevelse at høre Fangekoret synge – kom og oplev det!

Entré: 75 kr. / gratis adgang for børn og unge under 18 år

Lørdag d. 21. marts kl. 19
Der er billetsalg fra kirkens kontor i åbningstiden fra d. 2. december – måske en god julegaveidé?
Evt. resterende billetter sælges ved indgangen fra kl. 18.30 før koncerten

Påskekor

PÅSKEKOR

Har du lyst til at synge med i Påskekoret og medvirke til højmessen Påskedag (d. 12. april kl. 10) i Hannerup Kirke?

Så kom til korprøve sammen med kirkens Voksenkor
onsdagene d. 11. marts, 18. marts og 1. april kl. 16.45-18.

Det er gratis at deltage.

Tilmelding til organist Tanja Christiansen på org@hannerup-kirke.dk eller 30 50 15 29