Du er her: 

Koncerter i Hannerup Kirke.

AFLYST - Koncert med Julie Husballe og Cecilie Holst

 AFLYST

Julie Husballe Hansen, sopran
Cecilie Holst Jørgensen, klaver

Julie er opvokset i Taulov og har gennem mange år fået undervisning på Den Kreative Skole i Fredericia, ligesom hun også har sunget i Taulov Kirkes Kor og været kirkesanger i Herslev Kirke. Julie har vundet flere priser; hele tre gange har hun vundet Talentprisen på Den Kreative Skole – i Drama, Dans og Musik. Desuden pianist Ulrich Stærks Pris i Talentkonkurrencen Unge Sangere i 2018, og året efter vandt hun 1. prisen som Årets Unge Musicalsanger. I 2018 sang Julie julen ind med Sissel Kyrkjebø ved en koncert i Vejle Musikteater. Sideløbende med gymnasiet begyndte hun i 2018 på MGK (Musikalsk Grund Kursus) i Kolding med klassisk sang, indtil hun i foråret 2019 blev optaget på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hun studerer og får undervisning af bl.a. Lars Thodberg Bertelsen. Ved siden af er Julie ansat som sopran i Vor Frue Kirkes Kantori i Aarhus.

Cecilie kommer fra Haderslev, og hun har spillet klaver, siden hun kunne gå. Julie og Cecilie mødte hinanden på MGK, hvor de hurtigt fandt ud af, at de spiller og synger godt sammen. Cecilie studerer også på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hun går på 3. semester af bacheloruddannelsen som Almen Musiker med klaver som hovedfag.

På programmet er evergreens, klassiske sange og musicalhits.

Søndag d. 31. januar kl. 15

Entré: 50 kr. / gratis adgang for børn og unge under 18 år.

--------------------------------------------------------------------

Syng dig glad

 

Få humøret op og pulsen ned – med fællessang!

Kom ganske uforpligtende og syng sammen med andre i Hannerup Kirke. Det er den bedste humør-medicin!

Har du en sang, som du har lyst til at dele med os andre, så tag den gerne med. Husk blot noder.

Vi synger sammen:

År 2021

11. februar kl. 17

5. marts kl. 10

i Hannerup Kirke, Prangervej 114, Fredericia.

-------------------------------------------------------------------

 

 

 

BEATLES-koncert

BEATLES-koncert

Medvirkende: 
Natasja Dini, percussion
Guitar in Modo Classico: Agata Mertl-Blausz og Andrzej Blausz
Ole Hansen, sang
Tanja Christiansen, orgel og klaver

I anledning af Fredericia Teaters planlagte verdenspremiere på musicalen ”She Loves You” med Beatles-musik, planlagde vi denne koncert. Desværre bliver musicalen som bekendt ikke opført – men da Beatles’ musik jo er skøn og elsket verden over, byder vi stadig indenfor til en varieret koncert med forskellige lokale musikere, der sammen og hver for sig vil spille og synge forskellige fortolkninger af nogle af The Beatles’ smukke og kendte sange.

SØNDAG D. 14. marts 2021 KL. 15


Entré: 50 kr. / gratis adgang for børn og unge under 18 år

-----------------------------------------------------------------------

Jesus Christ Superstar

Musicalfilmen vises på storskærm

Halvfjerdsernes mest sete Jesus-film i biograferne var filmversionen af Andrew Lloyd Webber og Tim Rices succesfulde rockmusical. Den flot fotograferede film blev indspillet i Israel. Blandt antikke ruiner i Negev-ørkenen opfører en gruppe unge skuespillere, som man har set ankomme i bus, i sang og dans scener fra de sidste fem dage af Jesu liv.
Selvom filmen på mange måder er moderne, rockende og nyskabende, har evangeliets egne ord stadig en central placering.

Tirsdag d. 23. marts kl. 19

Gratis adgang.

NOAHS ARK – en fantastisk familieforestilling med TRIOfabula

TRIOfabula: Tine K. Skau, Kristine Eiler Ernst og Guy Moscoso

En engel synger – men der er ingen, der lytter. De voksne har alt for travlt med at skændes – de er helt holdt op med at tale sammen, synge og lege. Så Gud bliver vred, og han beslutter, at nu skal jorden vaskes fin og ren. Men der er én, der er sød! Det er Noah. Han synger og leger, kysser sin kone og krammer sine børn. Så Noah skal bygge et stort skib – en ark – og bo der med sin familie og alle dyrene i et helt år, indtil regnen stopper og arken støder på grund. Nu får duen en vigtig opgave – den skal finde en grøn kvist. Når Noah får den, varer det ikke længe, før alle igen kan forlade arken, se op mod himlen og blive svimle af glæde over lyset og regnbuen. Derfor siger Noah også tak. Mange tak.
De fleste kender historien om Noahs Ark, men i TRIOfabulas hænder får historien en ekstra dimension. NOAHS ARK er spillet mere end 200 gange
i hele landet, og forestillingen udvikles stadig. Musikken til forestillingen er bl.a. fra Schuberts ”Erlkönig”, Mozarts ”Tryllefløjten”, Bizets ”Carmen” samt flere salmer og folkemusik.

Forestillingen præsenteres som familiekoncert – i samarbejde med vort Ulvetime- og Dåbstræf-koncept.
Velegnet til alle aldre – fra 0 til 100 år – og alle er velkomne, også de, der normalt ikke kommer til Ulvetime-gudstjenesterne.

Gratis adgang.

Tirsdag d. 18. maj 2021 kl. 17 i Hannerup Kirke

--------------------------------------------

Barbershopkvartetten HusAar

Barbershopkvartetten HusAar

Den officielt bedste barbershopkvartet i Danmark (Nordiske Mesterskaber 2019) er klar til at synge en velklingende og underholdende koncert med arrangementer af både danske, engelske og amerikanske sange – samt gode historier.

Koncerten arrangeres i samarbejde med kirkens Spisekrogsarrangementer, og der vil derfor være mulighed for fællesspisning kl. 18 før koncerten (tilmelding senest d. 21. maj til 28 23 80 07 - pris: 75 kr.), men alle er velkomne til koncerten
– også selvom man ikke kommer i Spisekrogen.

Gratis adgang.

Onsdag d. 26. maj kl. 19.30

--------------------------------------------

Fangekoret

Fangekoret  - under ledelse af Louise Adrian.

Koret består af både nuværende indsatte og ex-indsatte, og optræder med sange, som korsangerne selv har skrevet samt information om korets virke og livet bag murene. Teksterne er vedkommende og handler om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, anger og håb. Næsten al musikken er komponeret af korleder Louise Adrian.

Det er en stærk og bevægende oplevelse at høre Fangekoret synge – kom og oplev det!

24. september 2022 kl. 19 .

(noget at glæde sig til i fremtiden :-))