Du er her:

Koncerter i Hannerup Kirke.

HOLD MASKEN – HØR MUSIKKEN

Nørklekoncert med Dorthe Gade, klarinet og Tanja Christiansen, orgel og klaver

Alle – både med og uden håndarbejde ved hånden – er velkomne til at komme og ”strikke i takt”, mens der lyttes til iørefaldende musik for klarinet, orgel og klaver.

Dorthe Gade er uddannet klarinettist fra Det Jyske Musikkonservatorium, og har levet som freelancemusiker og spillet som assistent i flere af landets symfoniorkestre samt medvirket ved mange teater- og musicalopsætninger.

I 2000 påbegyndte hun P. O-uddannelsen, som hun gennemførte, og blev ansat som organist i Taulov Kirke i 2005, hvor hun også leder kirkens kor. Ved siden af spiller hun heldigvis stadig klarinet.

TIRSDAG D. 25. AUGUST KL. 19

BEATLES-koncert

Medvirkende:
Natasja Dini, percussion
Guitar in Modo Classico: Agata Mertl-Blausz og Andrzej Blausz
Ole Hansen, sang
Tanja Christiansen, orgel og klaver

I anledning af Fredericia Teaters planlagte verdenspremiere på musicalen ”She Loves You” med Beatles-musik, planlagde vi denne koncert. Desværre bliver musicalen som bekendt ikke opført – men da Beatles’ musik jo er skøn og elsket verden over, byder vi stadig indenfor til en varieret koncert med forskellige lokale musikere, der sammen og hver for sig vil spille og synge forskellige fortolkninger af nogle af The Beatles’ smukke og kendte sange.

SØNDAG D. 27. SEPTEMBER KL. 15

Entré: 50 kr. / gratis adgang for børn og unge under 18 år

Syng dig glad

Få humøret op og pulsen ned – med fællessang!

Kom ganske uforpligtende og syng sammen med andre i Hannerup Kirke. Det er den bedste humør-medicin!

Har du en sang, som du har lyst til at dele med os andre, så tag den gerne med. Husk blot noder.

Vi synger sammen:

Torsdag d. 13. august kl. 17-18
Fredag d. 11. september kl. 10-11
Tirsdag d. 20. oktober kl. 17-18

i Hannerup Kirkes Sognegård.

Kom og syng med i JULEKORET!

Til årets julekoncert (søndag d. 6. december kl. 14) samler vi igen i år et JULEKOR, som sammen med kirkens øvrige kor skal medvirke med korsang.

Vi søger derfor alle, der holder af at synge og har lyst til at deltage i denne koncert. Der kræves ingen specielle forkundskaber, og alle er velkomne – unge som ældre.

Korprøverne foregår i kirkens lokaler på flg. tidspunkter:
Onsdag d. 4/11 + 11/11 + 18/11 kl. 18-19.15
Tirsdag d. 24/11 kl. 18-19.15
Onsdag d. 2/12 kl. 16.45-18
samt fælles korprøve før selve koncerten søndag d. 6. december kl. 12.

Hvis du har lyst og sangglæde, så kom og syng med!

Tilmelding til organist Tanja Christiansen på tlf. 30 50 15 29 / org@hannerup-kirke.dk

Fangekoret

Fangekoret  - under ledelse af Louise Adrian.

Desværre måtte vi aflyse Fangekorets koncert pga. Corona i foråret 2020.

Men nu er der en ny dato 24. september 2022 kl. 19 .

Koret består af både nuværende indsatte og ex-indsatte, og optræder med sange, som korsangerne selv har skrevet samt information om korets virke og livet bag murene. Teksterne er vedkommende og handler om skyld, tro, fejltrin, tilgivelse, had, anger og håb. Næsten al musikken er komponeret af korleder Louise Adrian.

Det er en stærk og bevægende oplevelse at høre Fangekoret synge – kom og oplev det!